Miért is nézel sorozatot?

2009.08.25. 14:57

Merült fel bennem a kérdés, miért is nézek inkább normális sorozatot, mint egy egész estét betöltő filmet. Nem tudom, talán jobban kikapcsol. Van néhány kedvencem, de legfőképpen a CSI Helyszínelőket részesítem előnyben, legyen az bármelyik városi is. Kedvelem a Szökés-t is. Van egy pár olyan, ami engem túlzottan nem fogott meg, ilyen például a Lost is.

Természetesen a más sorozat is a kedvenceim közé tartozik: Rex felügyelő, egyetlen állandó szereplője maga a németjuhász kutya. Másik ilyen német sorozat, amiben egyetlen állandó szereplő van a Cobra 11. Az első résztől szerepel benne Semir Gerkhan nyomozó, akit Erdogan Atalay alakít. Az IMDB-n böngészve meglepően tapasztaltam, hogy 26 évada van eme sorozatnak.

Volt olyan sorozat, a Rejtélyek városa, amit egy nap alatt sikerült végignéznem, jó persze azt az összesen egy évadot.

Szerző: hujani

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr211337326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása