Sorozat: Crusoe (2008)

2009.08.30. 10:42

Ismét egy újabb sorozat, ami elnyerte a tetszésemet. A már említett médiaplayerre már régebben felmásoltam a sorozat első négy részét. Tegnap az eső miatt akadt egy kis időm, hát belenéztem. Mit mondjak nekem tetszik, látványos, szép épületeket építettek a dzsungel közepén. Jól megcsinált kis film. Leköti a figyelmet és legalább nem bugyuta. Az IMDB-n 6,9-et ért el. Sajnos csak egy évad keretéig, ami 13 rész kísérhetjük végig Robinson és Péntek életét. A sorozat idén Golden Reel Award díjat nyert, egész pontosan az első és a második rész hangeffektusai és zenéi miatt.

Philip Winchester alakítja Robinson Crusoe-t, akit a Flyboys-ból ismerhetünk, illetve feltűnt a CSI Miami epizódjaiban is (Jelentkezzen aki észrevette! :) ).

Tongai Arnold Chirisa azaz Péntek mindösszesen hét filmben vett részt eddig, de számomra ezek ismeretlenek.

Szerző: hujani

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr541348070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása