Állati kedvencek

2009.10.10. 19:28

Kinek milyen kedvence volt, vagy van? Neked kedves olvasó?

Nekem már volt sokminden.
Voltak halaim, most is vannak 4 aranyhal személyében. Voltak különböző elevenszülő halaim, vitorlásaim, paradicsomhalak. Mindég is volt akváriumom itthon, most csak az albérletben van, melyben négy aranyhalacska úszkál, de sajnos az 56 négyzetméter valahogy nem teszi lehetővé hogy annyi állatom legyen, amit szeretnék.

Volt teknősöm is. Hullámos papagályaim közül a legrafináltabb megtanulta utánozni a csengőt, jópárszor átverve a családot, mire rájöttünk, hogy a kis fehérke csinálja. A papagályok mellett (13 hullámos, 2 nimfa) volt egy pár zebrapintyem és egy aggastyánnak számító japáni sirálykám. Szóval nem kevés állatom volt, de valamikor ezt felül szeretném múlni, de sajnos ezt egy lakótelepi lakásban nem lehet. Bár hamarosan érkezik a csincsillám.

Az állatok helyett most rengeteg kaktuszom van, nem hangosak, de szúrnak ám rendesen.... Némelyik fajnak fájdalmasabb a szúrása, mint a lutino nimfa csípése volt.

Milyen háziállatod volt???

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr981441096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása