Média player háború

2009.10.18. 18:45

Ezen a fronton mindig újabb és újabb készülékek jelennek meg felvértezve hasznos, vagy kevésbé hasznos tulajdonságokkal. Alig hogy megjelent kedvenc WD TV-m Live változata, amelybe már hálózati csatolót is integráltak, felbukkant a horizonton két újabb olyan vetélytárs, amik igen csak figyelemre méltók.

A WD kicsi, tehát mindenképpen marad, vihető bárhová (nyaralásra... de mikor???). A másik kettő viszont hifi méret jól illik majd a Yamaha erősítő fölé.

Ez első számú jelölt a Popcorn Hour C-200. Mindent tud, amit egy ilyen playernek tudnia kell. Első ránézésre, majd további utánaolvasás után is hasznosnak tűnik az lcd kijelzője, mivel a Tv bekapcsolása nélkül tudjuk böngészni fáljrendszerünket, legyen az az egységbe épített rackben lévő HDD vagy a hálózati NAS meghajtó (mire fáj az ember foga...). Ha BlueRay kiegészítéssel szeretnénk ezt a kütyüt, akkor viszont le kell mondjunk a 3,5"-os HDDről, helyette egy 2,5"-os használható a meghajtó alatt. Újabb SigmaDesind csippet tartalmaz, 512 mb rammal. Gigabites hálózati csatiján megfelelő sebességgel másolhatunk fel filmeket.

A másik versenyző a HDI Dune Base 3.0. Szinte még meg sem száradt ez előző Dune felirata és máris itt az újabb. A két termék nagyon hasonló, mindkettőben megtalálható a HDD rack. A Dune újabb, de szintén SigmaDesign csippel büszkélkedhet. Az 1Gb-os flash sok mindent tesz lehetővé, mint mondjuk a webböngésző. Számítógép nélül böngészhetjük kedvenc internet oldalainkat a Tv-n keresztül. A gyártó és a forgalmazó szerint (L... - nem reklám) a készülék valódi előnye a gyorsaság.

A kért leírt kütyü ára hasonló, de még várni kell az első magyarországi szállítmányok megérkezésére. Nekem a Popcorn hour jobban tetszik, ami mellette szól az a beépített lcd kijelző.

Kedves, drága forgalmazók! Mindkettőt elfogadnám tesztre... Tudjátok hogy van ez. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül!

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr501458501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása