Chip Magazin

2009.11.02. 22:57

A minap szerencsém volt egy chip magazinhoz. Ezt valóban szerencsének érzem, mivel igen jónak találom ezen szakmai sajtóterméket. Nem az a magasztosan fogalmazó, inkább gyakorlatias. Nekem tetszik, a cikkek aktuálisak és színvonalasak.

Hogy miről is rnak benne? A névtelen szörfözésről, vagyis hogyan maradjunk névtelenek a weben. A szélessávú netekről és csomagokról, lefedetségről is találunk cikket.  (Fiúk! Erre is jöhetne az a kábel!!! :D) A DirectX 11-es videókártyákról és a nagyképernyős tvkről is olvashatunk. Természetesen írnak a hónapban megjelent új operációs rendszerről,  a Windows 7-ről. Mellesleg ezen oprendszer nekem is tetszik, ez a poszt is alatta íródik. Természetesen számos tetszt is olvasható a féltégla méretű és az okostelefonok történetéből, a vezetéknélküli áramról. Tippek között megismerhetjük a FreeNas szoftvert, valamint a routerek tunningolásának lehetőségeit.

Jó kis Magazin, csak így tovább fiúk!

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr11494458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása