Hogy mi lesz velem 2010. április 29.-én? Hát jó kérdés, nem tudom, de a jövő emlékei blog felhívására megpróbálom leírni. Na azért a megnyerhető blueray is jól jönne.

Ez a nap csütörtök lesz. Ha hétköznap akkor munka, de csak délután. Délelőtt pihi, vagy munka otthon, takarítás, stb. Majd ha eljön az adott nap teljes egészében leírom az egész napomat, hogy mennyire vagyok Nostredamus hajlamú.

De szeretném, ha minden a legnagyobb rendben lenne. Végre sikerülne elköltözni saját lakhelyemre.... (No beton.....). Munkahelyemen a Tamop pályázat keretein belül környezetvédelelm oktatását végzem, ezt mondjuk nem volt nehéz megjósolni.

Addigra remélem meglesz a Popcorn Hour C-200, és az iPod Touch....... Vagy inkább valami jó telefon? Nem tudom, de majd kiderül. Az emberi találékonyság határtalan. Vajon túl leszünk addigra a H1N1-en? Hát... Mindenesetre nem kértem az oltásból, mivel higanyszármazékot tartalnaz, még a végén magamtól jelezném a szoba hőmérsékletét. Hát nem tudom mi lesz, de érdekes játék ez a Blog.hu jóvoltából.

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr481501328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása