Van egy két jó akció a veddvelem.hu oldalán, csak az a gond hogy igen kevesen használják. Kellene egy olcsó iPad, vagy egy iPod touch, akkor nézz be a veddvelem.hu oldalra. Ha van türelmetek várni összejön. Nekem már 2 újságelőfizetésem is van 50%-os áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr32419500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NapiTipp · http://napitipp.hu/feliratkozas 2010.11.16. 11:52:27

a veddvelem akkor klafa, ha tudom, hogy mit szeretnék megvenni, de ha nincs egy ilyen kivánságom, viszont van vevői kedvem, akkor igazából azt fontos tudnom, hogy mi a napi tipp.
ha tudom mi a napi tipp és megvan a vásárlói kedv, akkor tudok venni olyan szolgáltatást, árut, amit a Napi Tipp ajánl. azt, hogy mi a napi tipp, úgy tudod meg, hogy feliratkozol itt: napitipp.hu/feliratkozas

hujani 2010.11.16. 12:59:52

@NapiTipp: Valahogy nem működik a fenti oldal. Szerintem újság-előfizetésen kívül nem jött még össze semmi. Pedig nem igaz, hogy a kereskedőknek nem éri meg 10 darabos (mintegy 500 e Ft.) tétel esetén 20%-ot engedni. Sokat akarnak egyszerre....

NapiTipp · http://napitipp.hu/feliratkozas 2010.11.16. 14:26:23

@hujani: A Napi Tipp azért előnyössebb, mert akár 90% kedvezményt is el tud érni, és ez csak azután él, ha megvan a 10 (esetenként 5) vásárló. Szerintem iratkoz fel és figyeld a napi tippünket. :)
süti beállítások módosítása