XVII. Váci Világi Vigalom

2009.07.25. 20:48

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Váci Világi Vigalom idei rendezvénysorozata. A mai napon meglátogattuk a rendezvényt. A sok - sok szabadtéri program mellett galériák, templomok várják a látogatókat. A szabadtéri színpadokon előadások zajlanak.

   

 A kulturális programok mellett, sok árús volt. Mindenféle vásárfiával térhetnek haza a látogatók. Az árusok között növényeket, népművészeti termékeket, könyveket árulnak. Erdélyi népművészeti termékeket áruló népviseletes székelyek is vannak szép számmal. Erdélyi kirándulás után jó volt visszalátni az ismert korondi tárgyakat, motívumokat.

Néhány helyen kipróbálhatóak a különböző mesterségek is: gyöngyfűzés, agyagozás. Kicsiknek és nagyoknak is kínál tartalmas szórakozási lehetőséget az idei programsorozat is. Érdemes kilátogatni nem a szép barokk város látnivaló, hanem a sok program miatt is.

Ajánlani tudom.

Honlap: www.vacivigalom.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr881268269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása