Kell-e neked Windows 7?

2009.08.01. 15:20

Már jó ideje használom az Ms új oprendszerének változatait, de még ilyen jóval nem találkoztam. A windows 7 meglepően jó. Próbaként telepítettem egy AMD 3500+ 1 gh Ram-os gépre, de a tapasztalataim jók vele kapcsolatban. (Bill ne bízd el magad! A Vista egy ...)

A telepítés egyszerű és rövid. A feltelepített verzió szépen megállja a helyét. Jól működik és leleményes kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik. Gondolok itt az ablakok minimalizálásának lehetőségeire, a tálcán való betekintés lehetőségére, ezt már az öreg Vista is tartalmazta. Kissebb erőforrású gépen is stabilan fut, hiszen az oly divatos netbookokra is használhatónak kellett lennie. Az említett hardware-en még nem próbáltam ki, de hamarosan felrakom az MSI Windemre is próba gyanánt.

Szóval szerintem ha végleg megválok hőn szeretett XP-mtől, csakis a 7es lesz a kedvenc számom. De ajánlom mindenkinek próbáljátok ki. Annyit el tudok mondani hogy csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Stabil, frissíti a drivereket is. Az új fajta tálcát meg meg lehet változtatni. Kimondottan tetszik hogy a képeket exra nagy méretben is képes megmutatni, ami nem jön rosszul, ha az emberfia épp a képeit rendezgeti.

Szóval így tovább fiúk! Azért nem írom ki hogy I.... M$!

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr201281570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása