Háttérképek

2010.01.15. 22:27

Mennyire szeretitek a háttérképeket? Tudom magamról, mióta windows 7-et használok, beállítottam a háttérkép váltást. Addig jóformán nem is foglalkoztam azzal hogy más háttérképem legyen időnként. Ebből kiindulva megosztom három kedvenc háttérképes oldalam. Jó böngészést. Kommentben várom a ti kedvenc oldalaitokat.

Rengeteg háttérképet találhattok a logóra kattintva. Jelenlegi állapot szerint 9246 háttérképet tartalmaz 60 kategóriában több felbontásban.

 

 

http://dibosdownload.blogspot.com/
Ez a blogrendszerben működő háttérképes oldal több kategóriában tartalmaz háttérkép csomagokat, melyek a népszerű filemegosztó szolgáltatásokról tölthetők le.

http://allwallpapersfree.blogspot.com/
Ismét egy blog alapú oldal. Itt is csomagokban találhatjuk a háttereket. A képek nem csak a filemegosztó hálózatokról, de torrentről is letölthetők. Némi reklámért cserébe sok háttérhez juthatunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hujani.blog.hu/api/trackback/id/tr311675758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása